Veelgestelde vragen

Over de brownies

Hoe lang blijven mijn brownies houdbaar?

De brownies blijven tenminste zo’n 8 dagen goed vanaf de dag van verzending. Daarna zijn ze ook zeker nog lekker, ze worden alleen wat droger.

Hoe kun je de brownies het beste bewaren?

Je kunt ze het beste droog bewaren in een luchtdichte container. Als het erg warm is, kun je ze ook even in de koelkast leggen. Al vinden wij het juist lekker als ze smeuïg en fudgy zijn

Zijn jullie brownies geschikt voor zwangeren?

Ja! Onze eieren zijn gepasteuriseerd en lang genoeg verwarmd zodat ze geen enkele bedreiging vormen voor zwangere vrouwen.

Kan ik zelf mijn box samenstellen?

Op dit moment nog niet. Hier wordt aan gewerkt.

Verzending

Wanneer worden mijn brownies bezorgd?

Heb je brownies besteld voor 15:00? Dan doen we ze dezelfde dag nog op de post. Alle pakketjes worden per brievenbuspost verzonden via PostNL. In 95% van de gevallen leveren zij alles netjes de volgende werkdag, maar helaas komt vertraging soms ook voor (zeker in tijden van corona en tijdens feestdagen).
Wij hebben hier helaas geen invloed op en kunnen om die reden geen bezorgdag garanderen.

Heb je de brownies op een bepaalde dag nodig? Reken dan voor de zekerheid een dagje extra, dat voorkomt teleurstellingen.

PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag en maandag.

Kan ik zelf een bezorgdag Kiezen?

Wil jij er zeker van zijn dat je de verjaardag van jouw beste vriend of vriendin niet vergeet? Plan dan gemakkelijk je bestelling in! In het bestelproces kun je aangeven op welke dag je graag wil dat we het verzenden. Let wel op, PostNL bezorgt niet op zondag en maandag.

Wat kost het verzenden?

Helemaal gratis! Ja echt!

Overig

Kan ik een grotere order bestellen?

Op zoek naar een tof relatiegeschenk? Of wil je je medewerkers gewoon simpelweg bedanken? Brownies zijn het cadeau waar iedereen écht van geniet. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. Personalisering is mogelijk in overleg.

Zijn de brownies gevaarlijk voor huisdieren?

De brownies zitten goed verpakt in een stevig doosje en een verzendzak. Om het zekere voor het onzekere te nemen, is het goed wanneer de ontvanger een huisdier heeft dat bij de post kan, diegene op de hoogte te brengen van het pakketje dat onderweg is. Een kleine hoeveelheid chocolade kan namelijk schadelijk zijn voor huisdieren.

Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm dan aan onze klanten service.